vlag
Even voorstellen
DSCN1855

Wie zijn wij?

Wij zijn Jan en Riet Oosterkamp en hebben 2 dochters die beide samenwonen, 1 in Groningen en 1 in Meppel.

Zolang wij elkaar kennen, hebben wij al de droom om in warmere streken een huisje op het platteland te kopen. Eerst in Spanje, toen Frankrijk en daarna Kroatië, tenslotte zijn wij voor Hongarije gevallen.

De mensen zijn heel vriendelijk (tenminste als je ze verstaat) en behulpzaam.

Felsőszentmárton ligt ongeveer op de zelfde breedtegraad als Venetië, dus de zomers zijn lekker warm en de winters kort maar koud.

Wij zijn getrouwd en hebben in de mooie provincie Drenthe in een vrijstaand huis gewoond. Begin 2011 hebben we ons droom kunnen verwezenlijken en is ons huis verkocht en zijn we definitief naar Hongarije vertrokken. We wonen in het appartement in het achterhuis.

We hebben het huis in februari 2008 officieel gekocht en het voorhuis laten moderniseren (keuken, badkamer en toilet) en in het achterhuis een nieuw appartement laten maken dat van alle gemakken is voorzien.

Kersen
Abrikozen

Bij het huis hoort een zwembad en een ruime tuin met veel vruchtbomen en druivenstruiken.

We zijn bezig met het aanleggen van onze groententuin, zodat we onze eigen biologische gekweekte groente kunnen verbouwen en eten.
 
Wij hebben de Hongaren leren kennen als gastvrije mensen. Kennismaken met de mensen en de cultuur vinden wij leuk. Wij hopen dat jullie er net zo van zullen genieten als wij!

zwembad_tussen_poort
Zwemad_zijkant
IMG_2754